Het gezicht van Groenendijk Sport

Mijn naam is Dick, ik help graag mensen die fitter willen worden en die bereidt zijn om aan hun mentale kracht te werken! Ben jij opzoek naar een goede en betrouwbare Personal Trainer? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Voor ik aan de slag ging in de sport heb ik een tijd gewerkt als projectcoördinator speciale projecten in de civiele sector. Door de hoge druk en weinig voldoening in het werk stoof ik af op een burn-out. Nadat we verschillende acties hadden ondernomen ging het steeds beter. Helaas vond de werkgever dit van niet en ben ik alsnog hierop ontslagen.


Fitness was voor mij niet nieuw. Het hield me op de been en was een uitlaatklep voor de mentale onrust. Ook in de periode van de burn-out en daarna heb ik veel aan sporten gehad. Niet alleen fysiek maar vooral de training voor de mentale kracht. Ik geloof dat sporten meer is dan dan alleen je fysiek verbeteren. Het heeft een veel groter effect op je mentale gesteldheid en gezondheid!


Ik geloof dat iedereen de kans moet krijgen om fysiek en mentaal gezond te worden! En gezond hoeft niet perse een sixpack te zijn!

Vanuit deze visie en ervaring heb ik Groenendijk Sport opgericht. De Personal Trainer met echte aandacht voor jou! Ik geloof dat ik jou kan helpen! Met blijvende resultaten voor vandaag, morgen en elke dag!


Ik help je graag verder! Van concrete doelen tot sporten als uitlaadklep, ik help jou verder! Gebruik onderstaande knop om contact op te nemen! Laten we samen jouw journey starten! Met mijn hulp komt het Di(c)k voor elkaar!