Fit met Groenendijk Sport & VANAV!

Fit met Groenendijk Sport en VANAV is DE actie waarmee jij jouw doel gaat halen! Binnen 8 weken progressie boeken en je fitter voelen, het kan! Door de combinatie van persoonlijke begeleiding en leuke intensieve groepstrainingen is het halen van je doel nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest!

Fit met Groenendijk Sport en VANAV is een samenwerking tussen Irene Zwinkels (Fitness Trainer) en Dick Groenendijk (Personal Trainer). De persoonlijke aandacht en begeleiding staat hierin centraal. We werken SAMEN met jou aan jouw persoonlijke doel! De begeleiding is volledige op maat. Tijdens de personal training volg je een training die op maat gemaakt is voor jouw! Tijdens de groepstrainingen houdt Irene ook rekening met je doel zodat je daar ook vooruitgang boekt!

 

Het traject bestaat uit 8 weken personal training (8x) en daarnaast gratis groepstrainingen!


Hoe ziet het traject eruit?

Aanmelden en Intake

Nadat jij je hebt ingeschreven nemen wij contact met je op! We maken kennis, vertellen wat je kan verwachten en bepalen samen met jou je doelstelling! Daarna plannen we de trainingen in en gaan we aan de slag!

Eerste training

Tijdens de eerste training kijken we met elkaar wat je beginsituatie is. Dit is het startpunt waaruit we gaan werken. Zodra de beginsituatie helder is gaan aan de slag! Dat betekend ook de eerste training zweten!

Groepstrainingen

Tijdens de afgesproken acht weken heb je gratis toegang tot de groepstrainingen bij Irene. In de praktijk kan je dus naast de personal training tot drie groepstrainingen per week erbij doen. Je lichaam heeft voldoende hersteltijd nodig, daarom zullen wij samen de groepstrainingen inplannen.

 

Tijdens de groepstraining houdt Irene rekening met jouw doelstelling. De groepstrainingen zijn uitdagend maar goed te volgen!

Laatste training

Aan het einde van je laatste training evalueren we samen jouw traject! Zo kijken we naar het hele traject maar ook naar de behaalde resultaten.

Tot slot kijken we samen hoe jij jouw progressie vast kan houden!


Kosten:

Tijdens het traject betaal je alleen de personal training sessies! De groepstrainingen krijg je die 8 weken er gratis bij! Totaal kost het 8-weekse traject €512,00*.

Gebaseerd op 8*60 minuten Personal Training bij Groenendijk Sport.