Groepstrainingen bij Groenendijk Sport

Samen gezond worden en blijven? Dat is het doel van de groepstrainingen bij Groenendijk Sport! In een leuk groepsverband trainen op je eigen niveau! Tijdens de groepstrainingen staat persoonlijke aandacht centraal! Zo motiveren we elkaar en krijg je persoonlijke tips om beter te worden tijdens de trainingen! Wees welkom en kom het ervaren! Check snel de webshop of stuur een bericht voor meer informatie!

 


High Intensity Interval Training (H.I.I.T.)

Tijdens de H.I.I.T. doen we een full body workout waarin we cardio en kracht combineren. De trainingen duren ongeveer 60 minuten en daarna keer je met een voldaan gevoel huiswaarts! Klaar voor de rest van de dag en week! Deze training is voor iedereen goed te volgen, je kan op je eigen level meedoen! Omdat we in een groep sporten wordt je wel uitgedaagd om door te gaan en het maximale eruit te halen! De ideale combinatie van trainen en gezelligheid! Door verschillende H.I.I.T. vormen toe te passen zal geen een training hetzelfde zijn, kom het ervaren en schrijf je in!

 

  • Woensdag van 09:00 - 10:00 aan de Egstraat 74, Dordrecht;
  • Vrijdag van 09:00 - 10:00 aan de Egstraat 74, Dordrecht.

 


Fitness, Circuittraining

Onder begeleiding van een erkende instructeur werken we in groepsverband aan een gezond en sterk lichaam! Wordt fysiek en mentaal gezond door elke ronde het maximale uit de oefeningen te halen! Door de persoonlijke aandacht tijdens de training zorgen we dat je de oefeningen goed uitvoert waardoor je maximaal resultaat haalt!

 

Of je nu in shape wil komen of een andere doelstelling hebt, deze training is geschikt voor jou!

 

  • Woensdag 19.30 - 20.30 aan de Egstraat 74, Dordrecht.

 


Bootcamps

In groepsverband buiten trainen, dat doen we bij de bootcamps van Groenendijk Sport! Met mooi weer, maar ook met regen en wind! Je kan je kleding daarop aanpassen! Daarnaast helpt het teamverband om door te zetten tot het einde van de training! Dat maakt de bootcamps zo bijzonder! Samen volhouden tot het einde! De bootcamp is voor iedereen toegankelijk, meesporten kan op je eigen level. Door het trainen in groepsverband wordt je wel uitgedaagd om het maximale uit de training te halen!

 

  • maandag van 19:30 tot 20:30 bij de waterbus in Ridderkerk; 
  • donderdag van 20:00 tot 21:00 bij de waterbus in Ridderkerk. 

 


Tarieven

De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Kies je bijvoorbeeld om flexibel te blijven en ga je voor een maandabonnement? Of ben jij een topper die zijn focus pakt en het jaarabonnement afsluit? Dat is sporten met een stok achter de deur! Houdt je focus op het doel en ga ervoor! Kies je abonnement en ga naar de webshop en koop je ritten!

Heb je vragen over de abonnementen? Neem dan gerust contact op! 

Pakket Prijs per maand Prijs per training Frequentie per week Looptijd
Lets go - pakket €32,00 €8,00 1* p/w Maandelijks opzegbaar
Unstoppable - pakket €52,00 €6,50 2* p/w Maandelijks opzegbaar
Unlimited - pakket €72,00 €6,00 Onbeperkt Maandelijks opzegbaar
Lets go focus - pakket €28,00 €7,00 1* p/w Jaarabonnement
Unstoppable focus - pakket €48,00 €6,00 2* p/w Jaarabonnement
Unlimited focus - pakket €68,00 €5,50 Onbeperkt Jaarabonnement
Strippenkaart - 10 ritten €85,00 €8,50 --- 12 weken geldig
Losse les --- €9,50 --- 7 dagen geldig

Lid van Groenendijk Sport

Heb je een abonnement gekocht? Topper! Welkom bij de club! Na betaling ontvang je de link om een account aan te maken en de app te downloaden. In de app wordt je automatisch lid van de community waar alle leden in zitten! Dit is de centrale plek waar berichtgeving plaats vind omtrent de trainingen. Zorg dus dat je meldingen aan hebt staan en op de hoogte blijft van de berichten. Dit is ook de plek waar je elkaar kan motiveren en inspireren! Deze app heb je ook nodig om je in te schrijven voor de trainingen.

Wil je jouw toegang in de app uitbreiden met online coaching, voeding en meer? Neem dan contact op of kijk bij online coaching voor meer informatie!


Elke week een extraatje

Wanneer je in de community zit van Groenendijk Sport krijg je elke week een extraatje. Elke week krijg je een concrete tip of een challenge over voeding, mentale kracht, sporten of motivatie. Deze tips en challenge is terug te vinden in de community en wordt in de groepstrainingen ook meegegeven. Zo werk jij ook buiten de groepstrainingen aan je fysieke en mentale gezondheid zonder extra kosten!


Krijg training van een erkende instructeur

Professionele en veilige trainingen staan hoog in het vaandel bij Groenendijk Sport. Daarom is Groenendijk Sport erkend bij Ereps! Ereps staat voor European Register of Exercise Professionals. Dit is een onafhankelijk en internationaal register waarin kwalificaties binnen de sport worden bijgehouden. Ereps is onderdeel van EuropeActive, dit is een non-profit organisatie die de hele Europese fitness- en gezondheidssector vertegenwoordigt! 

Samengevat, de trainingen van Groenendijk Sport zijn getoetst op professionaliteit, veiligheid en kwaliteit!


Heb je meer specifieke doelen? Dan is Personal Training of een combinatie waarschijnlijk meer geschikt voor jou! Kijk voor meer informatie bij personal training of neem vrijblijvend contact op!