Online personal training

Heb jij hulp nodig met sporten? Doe jij altijd maar hetzelfde en wil je iets nieuws? Haal jij je doelen niet maar vind je fysieke personal training te duur? Speciaal voor jou presenteert Groenendijk Sport een nieuwe vorm van coaching en begeleiding: Online Personal Training!Je kent die saaie apps vast wel... Allemaal hetzelfde, mooie beloftes maar onpersoonlijk. Met de app van Groenendijk Sport heb je het gemak van elke app maar wel het persoonlijke contact! De kennis en ervaring van een Personal Trainer beschikbaar voor jou!

Door de app heb jij een personal trainer in je broekzak! Makkelijk en snel communiceren in een persoonlijke chat! Stel al je vragen omtrent voeding en fitness aan een Personal Trainer die jouw verder helpt! Altijd oprecht en persoonlijk advies zodat jij weet je te wachten staat!

Klik hier om je aan te melden!

 

Voedingsschema - Kies je voor het PRO-pakket dan krijg je toegang tot de gekoppelde FOOD app. In deze app kan je alles bijhouden omtrent jouw voeding en wat je nodig hebt om je doel te behalen. Daarnaast kan de Personal Trainer jouw doormiddel van deze app voedingsadvies geven wat jouw sportieve prestatie optimaliseert!

In de app vind je geen kant en klaar voedingsschema. Waarom niet? Groenendijk Sport gelooft dat iedereen verschillend is. Wat voor iemand werkt hoeft voor een ander niet te werken. Er is maar één manier van afvallen! En dat is een negatief caloriebalans in combinatie met gezonde voeding! Dat is de basis, en dat is wat er uiteindelijk voor zorgt bij afvalmethodes dat je afvalt! Geen magische producten, maar gewoon minder eten dan dat je verbrand! Daarom krijg je bij dit pakket wel de mogelijkheid om alles bij te houden en dus meer te leren over je dagelijkse behoefte. Daarnaast kan je ook in persoonlijke omgeving alle vragen stellen over voeding! 

Denk jij dat je wel een voedingsschema nodig hebt? Neem dan contact op! Dan kijken we samen wat voor jou geschikt is!

 


Hoe werkt online personal training?

 

Aanmelden

De eerste stap is aan jou! Schrijf je in door een op deze link te klikken! Kies de looptijd die bij jouw past. Na betaling ontvang je automatisch de download link voor de app en kan je een account aanmaken!

Intake

Zodra je een account hebt aangemaakt hoef je alleen nog maar een paar vragen te beantwoorden die betrekking hebben op jouw doel. 

Aan de slag

Zodra jij antwoord hebt gegeven zullen de schema's worden opgesteld en in de app worden toegewezen. Aan de slag!

 


Kosten en looptijd

De kosten zijn afhankelijk van de looptijd en welk pakket je kiest! Kies je voor het BASIC-pakket of het PRO-pakket?

 

BASIC-pakket: Bij het basic pakket krijg je toegang tot de trainingsapp waarin jouw persoonlijke schema's worden toegewezen. Hierin kan je bij houden hoe je training zijn gegaan en is er een persoonlijk chatroom waar je al je vragen aan een gecertificeerde Personal Trainer kans stellen!

 

PRO-pakket: Bij het pro pakket krijg je extra toegangsmogelijkheden in de app. Zo krijg je toegang tot extra workouts in de app en krijg je toegang tot alle animaties die een oefening voordoen. Naast extra voordelen in de trainingsapp krijg je ook gekoppelde toegang met de food app! Hierin kan je al je voeding bijhouden en zien of het goed genoeg is voor jouw doel! Samen met je Personal Trainer kan je kijken waar je extra aandacht aan moet besteden!

BASIC-pakket

Looptijd Prijs
3 maanden €69,95 per maand
6 maanden €59,95 per maand
12 maanden €49,95 per maand

Na looptijd maandelijks opzegbaar. Doorloopprijs na looptijd €49,95 per maand.

PRO-pakket

Looptijd Prijs
3 maanden €74,95 per maand
6 maanden €64,95 per maand
12 maanden €54,95 per maand

Na looptijd maandelijks opzegbaar. Doorloopprijs na looptijd €54,95 per maand.